Pakning

Denne side handler mest om, hvordan vi får pakket tingene på en måde, så det er overstueligt at holde orden undervejs.

Principper for pakning

  • Alt skal have sin egen pose: Hellere en pose for meget end en pose for lidt.

Alt skal have sin egen pose

Jeg elsker at have orden, men skal virkelige tvinge mig selv til at holde orden. På ture har jeg fundet ud af, at det er vigtigt, at ALT har sin præcise plads. Dette gælder særligt når der er små børn med på tur og i særdeleshed, når jeg er alene afsted med drenge. Når jeg er alene, kan der nemlig hurtigt være brug for, at afbryde forskellige oprydnings- og andre ordensaktiviteter. Må skal den lille pludselig mega meget på toilettet mv. I disse situationer har jeg lært værdien af at have mange poser med, hvor alt har sin plads. Det gør det nemmere at finde det man leder efter og sikre, at ting ikke bliver væk. Det kan virke omstændigt, da det hele jo bare tyres ned en dufflebag. Men… Det virker for mig.

Tøj

Defor skal alle personer på ture have sin egen drybag med tøj. Derudover skal der være to drybags til snavset tøj. En drybag til det tøj, der er så beskidt, at det ikke kan bruge igen på turen. En drybag med tøj der er beskidt, men kan brugen igen, hvis det bliver nødvendigt.

Grej

Jeg har en pose til service og andre køkkensager. Det er eks. bestik, opvasebørste, skærebræt mv.

Derudover har jeg en pose til elektronik: Powerbank, opladerkabler, pandelampe mv.

Mad

Det der gennem tiden har irriteret mig mest, når vi er på tur, er opbevaring af maden. Det er EN STOR RODEBUTIK. Jeg har endnu ikke fundet det perfekte setup, men jeg tror det bliver noget med tørkost i en drybag, kolonial i en anden og brød og andre porøse ting i en tredje.